6.9 C
Amsterdam
maandag, januari 25, 2021
Home Personeel 12x waardevolle trainingen voor je personeel!

12x waardevolle trainingen voor je personeel!

Je wilt als werkgever natuurlijk het beste uit je personeel halen, en zij willen op hun beurt het beste aan jou laten zien. Een training op zijn tijd kan helpen bepaalde skills wat uit te breiden. Daarnaast zorgt het er ook voor dat je personeel nieuwe, waardevolle informatie leert. Onderstaand vind je 12x waardevolle trainingen voor je personeel!

Eendaagse trainingen

 • Effectief communiceren – in deze training leer je wat je bereikt met een verbeterde communicatie, zowel verbaal als non-verbaal. Je bent in staat zakelijke gesprekken te voeren met minder fouten en meer resultaat. Ook kun je verschillende gesprekstechnieken oefenen zoals luisteren, doorvragen en feedback geven.
 • Training assertiviteit – met deze training krijg je in één dag meer inzicht in wat assertief gedrag precies is. Je leert hoe je zelf assertief verzoeken doet, verzoeken van anderen weigert én leer je meer voor jezelf op te komen en respect voor een ander te hebben.
 • Training timemanagement – leer de basistechnieken van timemanagement en leer betere keuzes te maken en je eigen prioriteiten vast te stellen. Daarnaast ontdek je de handvatten die jou meer overzicht kunnen bieden over de werkzaamheden.
 • Leren presenteren – een training die ervoor zorgt dat je een betere presentatie kan geven door middel van de juiste voorbereiding, opbouw en structuur. Ook leer je hoe je slim gebruik kunt maken van de verbale en non-verbale communicatie. Alsook hoe jij je presentatie af moeten stellen op je doelgroep en zo sneller je doel te bereiken.
 • Training beïnvloeden – je ontdekt en ervaart de positieve kracht van beïnvloeden. Je krijgt meer inzicht in de processen en patronen die daarbij horen en je leert hoe jij je invloed kunt vergroten door middel van handvatten en praktische tools.
 • Training mindfulness – leer op een snelle manier de basistechnieken van mindfulness zodat je het hoofd koel kunt houden in stressvolle situaties en in het hier en nu kunt leven.
 • Feedback geven en ontvangen – je leert op een prettige manier hoe je feedback kunt geven maar ook kunt ontvangen. Ook leer je beter samen te werken door effectief te communiceren en leer je hoe jij je invloed op andere kunt vergroten.
 • Kort en krachtig schrijven – je leert hoe je beter kunt schrijven door kort, bondig en krachtig te formuleren. Maar ook hoe je op een effectieve manier beknopte voorstellen en memo’s op kunt stellen. Ook krijg je handvatten en tips voor het schrijven van heldere teksten.

Tweedaagse trainingen

 • Leer leidinggeven zonder macht – in deze tweedaagse training leer je hoe je een natuurlijke leider wordt. Hoe je zorgt voor een fijne samenwerking en hoe jij je autoriteit vergroot.
 • Training effectief projectmatig werken – je ontdekt in deze training de beginselen van projectmatig werken en leert hoe je ze toe moet passen. Hierdoor bereik je beter resultaat met de juiste aanpak, gericht op team en taak. Daarnaast creëer je overzicht en structuur, voorkom je tijdverlies en energieverspilling.
 • Kort en krachtige assertiviteitstraining – leer effectief feedback te geven en assertief te communiceren. Ook leer je hoe jij jezelf kunt laten zien, meer voor elkaar te krijgen en voor jezelf op te komen met respect voor de ander.
 • Praktische coach vaardigheden – in deze training leer je de fijne kneepjes van het vak, leer je hoe je een krachtige coach kunt worden en hoe jij het beste uit anderen naar boven kunt halen.

Zoals je kunt zien zijn er veel trainingen mogelijk voor je personeel, en dan is dit natuurlijk nog maar een kleine greep uit het totale aanbod. Voor vrijwel elk probleem is er een oplossing te vinden in de vorm van een training. Daarnaast verbetert het de werksfeer, vermindert het de werkstress en bevordert het een goede relatie tussen jou en je personeel.

Lees ook: Je werknemers een opleiding laten volgen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Meest gelezen

Eenvoudig je zakelijke autoverzekering regelen

Wie wil groeien, kan niet stil blijven staan. Niet met je bedrijf, je klanten, maar ook zeker niet onderweg. Sluit daarom direct een zakelijke...

De nieuwste Ultra in de Galaxy lijn!

Samsung heeft op 14 januari zijn nieuwste Galaxy lijn bekend gemaakt, de Samsung Galaxy S21. Hierbij kun je niet alleen kiezen voor de gewone...

Onenigheid over re-integratie? De second opinion biedt uitkomst

Meestal verlopen re-integratietrajecten naar behoren en keren medewerkers die langdurig ziek zijn geweest terug in hun werkzaamheden. Maar soms kunnen er bij werkgevers of...

Nieuwe vloermatten als de finishing touch voor elke bedrijfsauto

Je kijkt er bijna nooit naar om, maar op een ochtend valt je oog er plotseling op: de vloermatten van je auto. En eerlijk...