6.9 C
Amsterdam
maandag, januari 25, 2021
Home Bedrijfsvoering Huisvesting Boost de uitstraling van je kantoor

Boost de uitstraling van je kantoor

Het is nog steeds rustig op kantoor. Bij de meeste bedrijven werkt het grootste deel van de werknemers immers nog altijd thuis. En hoewel het kantoor daardoor wat naar de achtergrond lijkt te zijn verdwenen, is dit daardoor juist de ideale periode om met wat extra aankleding kantoorruimte en werkplek een flinke opwaardering te geven. Dat is geen overbodige luxe. Die aankleding is immers van groot belang voor de sfeer op kantoor. Dat is niet alleen van belang voor de medewerkers die er (als het straks weer kan) toch de nodige tijd doorbrengen, maar ook voor een prettige ontvangst van (potentiële) klanten en andere bezoekers.

Ontdek Airtex voor een persoonlijke touch aan het kantoordesign

Er zijn verschillende manieren om kantoren en andere bedrijfsruimtes een herkenbare, persoonlijke uitstraling te geven. Daarmee versterk je niet alleen de sfeer in die ruimtes, maar kun je ze bovendien echt de thuisbasis maken van jouw merk of product. Zo ontvang je zakenrelaties op een plek die in alles de waarden en boodschap van jouw bedrijf ademt, of die uitstraalt wat jij als bedrijf graag wilt laten zien. Met Airtex kun je dat bijzonder eenvoudig realiseren.

Airtex is een speciaal textieldoek dat kan worden bedrukt met elke afbeelding of boodschap naar wens. Het is een ideaal alternatief voor behang waarmee je in een handomdraai een saaie, kille wand omtovert in een vrolijk en kleurig schilderij. Perfect dus om een kantoor, ontvangstruimte of vergaderzaal wat extra sfeer te geven. Daarnaast is Airtex ideaal om op een tijdelijke locatie zoals een evenement of beurslocatie een boodschap over te brengen. Of je een ruimte nu wilt verrijken met een historische kaart, productfoto’s, het bedrijfslogo, een rustgevende bosomgeving of een boodschap in tekst: met Airtex is het eenvoudig te realiseren.

Kenmerken van Airtex

Je weet inmiddels wat je zoal kunt met Airtex, maar wat maakt deze oplossing nou zo geschikt voor de aankleding van kantoren en bedrijfspanden? Je kunt Airtex zien als een soort fotobehang. Het wordt gemaakt van textieldoek met een toplaag van PVC. Daardoor is Airtex bijzonder slijtvast en eenvoudig te monteren. Bovendien biedt het een perfecte kleurkracht, waardoor de gekozen afbeelding of boodschap uitstekend tot haar recht komt.

Verder is Airtex UV-bestendig en brandvertragend. Het materiaal werkt waterafstotend en kan dus eenvoudig worden schoongemaakt met een licht vochtige doek. Een groot voordeel is ook dat het uit één stuk bestaat en dus een naadloos alternatief biedt voor regulier behang.

Maar het belangrijkste is natuurlijk de unieke uitstraling die je met Airtex aan een ruimte kunt geven. Grijp dus deze kans, juist nu het extreem rustig is op kantoor, en neem eindelijk eens die saaie vergaderzaal onder handen. Dat komt er een stuk minder snel van wanneer alle werknemers straks weer elke dag op kantoor zijn en er druk in die ruimte wordt vergaderd. Met Airtex aan de muur geef je in een handomdraai een flinke hoeveelheid extra sfeer aan die – en elke andere – ruimte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Meest gelezen

Eenvoudig je zakelijke autoverzekering regelen

Wie wil groeien, kan niet stil blijven staan. Niet met je bedrijf, je klanten, maar ook zeker niet onderweg. Sluit daarom direct een zakelijke...

De nieuwste Ultra in de Galaxy lijn!

Samsung heeft op 14 januari zijn nieuwste Galaxy lijn bekend gemaakt, de Samsung Galaxy S21. Hierbij kun je niet alleen kiezen voor de gewone...

Onenigheid over re-integratie? De second opinion biedt uitkomst

Meestal verlopen re-integratietrajecten naar behoren en keren medewerkers die langdurig ziek zijn geweest terug in hun werkzaamheden. Maar soms kunnen er bij werkgevers of...

Nieuwe vloermatten als de finishing touch voor elke bedrijfsauto

Je kijkt er bijna nooit naar om, maar op een ochtend valt je oog er plotseling op: de vloermatten van je auto. En eerlijk...