6.9 C
Amsterdam
vrijdag, april 16, 2021
Home Automotive Nieuwe vloermatten als de finishing touch voor elke bedrijfsauto

Nieuwe vloermatten als de finishing touch voor elke bedrijfsauto

Je kijkt er bijna nooit naar om, maar op een ochtend valt je oog er plotseling op: de vloermatten van je auto. En eerlijk gezegd zijn ze eigenlijk wel aan vervanging toe. Het liefst zo snel mogelijk, nu je eenmaal hebt gezien hoe ze eraan toe zijn. De vloermatten zijn toch een belangrijk onderdeel van de uitstraling van je auto.

Wist je dat online automatten bestellen tegenwoordig eenvoudiger is dan ooit? Vloermatten die helemaal passen bij de stijl van je auto. En, nog belangrijker, die perfect passen op de originele aansluitingspunten, zodat het bevestigen van de nieuwe matten kinderspel wordt.

Is het tijd voor nieuwe vloermatten?

Na verloop van tijd is automatten schoonmaken niet meer voldoende. Vloermatten worden immers niet alleen vies, maar slijten ook. Schoenen die er dagelijks overheen schuren, steentjes en ander grof vuil dat mee naar binnen wordt gelopen: automatten hebben het zwaar te verduren.

Je auto is toch een beetje je visitekaartje. Niet voor niets rijd je regelmatig langs de wasstraat, zodat je op een representatieve manier kunt verschijnen bij zakenrelaties. De automatten mogen daarbij zeker niet over het hoofd worden gezien. Een versleten mattenset in een verder piekfijn onderhouden auto springt des te meer in het zicht. Tijd voor vervanging dus.

Maar, het online aanbod is overweldigend, dus hoe vind je de juiste mattenset voor jouw auto? Hoe vind je de juiste pasvorm, liefst in een uitvoering die past bij jouw persoonlijke voorkeur en de stijl van je auto?

Online bestellen voor optimale pasvorm

Gelukkig kun je bij een online aanbieder je matten bestellen op kenteken, of het bouwjaar en model van je auto. Zij garanderen dan een perfecte pasvorm voor de matten. De matten worden dan namelijk speciaal op maat gesneden voor jouw auto, op basis van sjablonen voor vrijwel elk model van elk bekend automerk.

Daarmee voorkom je onnodig gedoe bij het bevestigen. Je weet dan namelijk zeker dat de nieuwe vloermatten precies de juiste afmetingen hebben en goed aansluiten op de originele bevestigingspunten. Bovendien zijn goed passende matten een stuk veiliger dan matten waarbij het risico op schuiven of losraken bestaat. Tot slot – en zeker niet onbelangrijk – staat een goed passende mat een stuk fraaier dan een exemplaar dat op zijn plaats geforceerd lijkt te zijn.

Omdat het oog ook wat wil, kun je bij het bestellen kiezen uit verschillende materiaalsoorten en randafwerkingen. Doorgaans heb je zelfs de keuze uit verschillende kleuren, zodat je een mattenset kunt bestellen die helemaal past bij de stijl van jouzelf en je auto. Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat die mat een tijdje mee kan. Een hoogwaardige tapijtkwaliteit is dus ook van belang. Zo kun je weer lange tijd genieten van de nieuwe matten. Een perfecte vloermattenset is de finishing touch voor elke bedrijfsauto.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Meest gelezen

Het belang van een gezonde akoestiek op kantoor

Je hoort in deze tijd van thuiswerken vaak van medewerkers dat ze zich thuis beter kunnen concentreren dan op kantoor. Dit geeft stof tot...

Het hout in de kantoortuin aanpakken

Ben je nog wel tevreden met het tuinhuisje en de schutting, maar vind je de uitstraling niet meer zo mooi? Je zou ervoor kunnen...

De kracht van proactieve advisering bij het voorkomen van ziekteverzuim

Dat je als werkgever goede arbeidsomstandigheden voor je werknemers wilt creëren, staat buiten kijf. Een veilige werkomgeving en een prettige sfeer dragen bij aan...

Ergonomische bureaustoelen voor een gezonde werkplek

Om een bijdrage te leveren aan de productiviteit en het werkgeluk van je personeel bied je de juiste kantoormeubelen aan. Ergonomische kantoormeubelen zijn een...